MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 2

Po 2 godzinach wyjmij mięso z mleka i osusz za pomocą ręcznika papierowego. Przygotuj trzy talerze: do jednego wbij jajko i roztrzep je widelcem, do drugiego wsyp mąkę, a do trzeciego bułkę tartą. Panieruj mięso kolejno w: mące, jajku i bułce tartej.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Olsztynku

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Olsztynku

Przegląd tygodnia od 12.05 w Trzemesznie

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Trzemesznie

Polecamy

Zamość. Przewodniczący Maciej Spozowski apeluje o bezpłatne parkingi

Zamość. Przewodniczący Maciej Spozowski apeluje o bezpłatne parkingi

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Ola Adamczuk z MDK w Chełmie laureatką Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego

Ola Adamczuk z MDK w Chełmie laureatką Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego