MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne spaghetti aglio e olio na sycący obiad. Poznaj przepis na klasyczne włoskie danie. Wystarczą trzy składniki

Czosnek podsmażany na oliwie

Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na niej czosnek i kawałki papryczki chili.

Zobacz również

Noc Muzeów w Lęborku przyciągnęła tłumy mieszkańców zainteresowanych historią miasta

Noc Muzeów w Lęborku przyciągnęła tłumy mieszkańców zainteresowanych historią miasta

Arkadiusz Miłoszewski, trener Kinga Szczecin: Mamy jeszcze dużo do poprawy

Arkadiusz Miłoszewski, trener Kinga Szczecin: Mamy jeszcze dużo do poprawy

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Ola Adamczuk z MDK w Chełmie laureatką Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego

Ola Adamczuk z MDK w Chełmie laureatką Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków